Social Icons

Pages

-

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie 5th Birthday Ticker Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, March 25, 2012

Meja Ping Pong Hurricane


Sempena birthday aku yang ke 35 ni... aku decide nak beli satu meja ping pong... dan akhirnya sampai la ini hari... Jenama Hurricane.. adik sepupu jauh Butteryfly... janji ada sudah la kan...
Lepas ni aku nak ajar Syasya macam mana nak jadi champion main ping pong... jage jage.. kena smash.. boleh butee mate..
ada berani nak fight ker? boleh aku open table... terbaekkkkkk




 Model berbayar dengan cendol meru...





2 comments:

  1. teringat main ping pong masa kecik2 dulu :p dah tak ingat kot nak main mcm mana :p

    ReplyDelete
  2. wahh... kalau sambung terus ke ni mesti dah teror...

    saya main ni pun sebab ni aje la salah satu permainan yang tak banyak berlari selain dari main bola dekat playstation... huu hu huu

    ReplyDelete

Say whut you want, but be responsible on whut you said...